Enkele veel voorkomende misvattingen over ledverlichting

 

Dit kan zonder enige twijfel worden gezegd dat met elk nieuw en revolutionair product op de markt, verkeerde informatie en mythen worden verspreid om onze beslissingen te beïnvloeden. We hebben enkele van de bekende misvattingen op een rij gezet met betrekking tot LED-verlichting die een directe impact heeft op verschillende klanten en voor verbijstering zorgt. Maar laten we eerst eens begrijpen waarom LED's zo beroemd zijn en de voorkeur hebben.

Waarom hebben LED's de voorkeur van elk huis?

Met de uitvinding van LED-verlichting, zoals de buitenverlichting LED en meer, zijn er volledig getransformeerde manieren waarop we denken over onze behoeften aan verlichting. Van gloeilampen tot fluorescentielampen en leds, deze verandering is ongetwijfeld geleidelijk, maar heeft geleid tot een toenemende vraag naar duurzame producten voor de lange termijn die ons leven ten goede zullen verlichten.

LED's zijn er technisch al tientallen jaren en hun toepassing en werking in verschillende categorieën wordt aangedreven door ontelbare voordelen ten opzichte van verschillende andere vormen van kunstmatige verlichting, zoals een betere efficiëntie, een langere levensduur, milieuvriendelijk en wat al niet meer.

Enkele veelvoorkomende mythes die al heel lang om de hoek liggen

1. LED's zijn veel duurder en een gezin uit de middenklasse kan hun huis niet betalen

De misvatting is heel gebruikelijk en gehoord! Ongetwijfeld zijn de LED-verlichtingsproducten zoals LED-tl-buizen enzovoort geprijsd op een bedrag dat hoger is dan de reguliere tl- en gloeilampen. Maar het feit dat u zich misschien niet bewust bent, is dat u één keer vooruit moet betalen bij het kopen van LED's, omdat ze de mogelijkheid hebben om de kosten te compenseren met het voordeel van hun werkzaamheid en duurzaamheid, wat een betere waarde kan opleveren in de Grote foto. Al het bedrag dat u hebt uitgegeven aan de aankoop van LED's kan worden teruggevorderd en u krijgt een betere ROI.

We kunnen zeggen dat een geweldig voorbeeld te zien is in Madison Heights, waar verschillende stadsfunctionarissen een plan hadden om elke straatlantaarn te vervangen door LED's. Hun overtuiging hier is dat met deze ontwikkeling er een grote besparing van energiekosten van ongeveer $ 97.500 per jaar kan zijn, die automatisch de volledige projectkosten van ongeveer $ 412.000 binnen een tijdsperiode van 4 jaar kunnen betalen.

2. De levensduur van LED's is gewoon lang, het kan niet eeuwig duren.

Elk verlichtingsproduct dat het vermogen heeft om eeuwig mee te gaan, is wat we kennen als heldere dromen, helaas zijn ze veel verder van de realiteit. LED's zijn zo ontworpen dat ze langer meegaan dan welke verlichtingsoplossing dan ook, maar net als elke machine of apparaat zijn ze ook kwetsbaar om hun verlichtingsvermogen te verliezen. We weten allemaal dat LED's een verbluffende levensduur hebben van ongeveer 50.000 tot 1.000.000 uur, maar dat is niet iets om je zorgen over te maken als je voor deze verlichtingsoptie kiest.

3. LED's bevatten een soort gevaarlijke stof, zoals kwik.

Een andere veel voorkomende misvatting in de hoofden van mensen met betrekking tot LED's is dat ze een soort gevaarlijk materiaal bevatten dat ook een slechte invloed kan hebben op de gezondheid en het milieu. Maar de waarheid ligt in het feit dat LED's geen kwik of andere gevaarlijke stoffen of chemicaliën bevatten. Terwijl de CFL's en andere tl-lampen een kleine hoeveelheid kwik bevatten, ongeveer 3-5 mg, wat het risico op lucht- en watervervuiling kan vergroten terwijl u ze weggooit. LED-armaturen kunnen gemakkelijk in eenvoudige stappen worden afgebroken en er zijn ook geen speciale procedures nodig om ze te verwijderen. Maar één ding dat u altijd moet vragen, is om de beste producten die zijn beoordeeld en gecertificeerd door UL en RoHS om de veiligheid te garanderen.

4. De verwarming van LED's, ze kunnen te heet worden of ze verspreiden de warmte gewoon niet.

Alle misvattingen kunnen nogal eens voor verbijstering bij klanten zorgen, en het kan ook in de LED-verlichtings markt worden gezien als we het over verwarming hebben. Er zijn verschillende mensen die zeggen dat LED's soms zo heet kunnen worden dat je er niet eens bij kunt blijven, terwijl andere groepen mensen geloven dat ze geen warmte in zich hebben. Zelfs sommigen geloven dat LED-verlichtingsproducten worden aangeboden met een koellichaam, een object dat wordt gebruikt bij de absorptie en de dissipatie van de warmte die wordt gegenereerd door LED's en hun modules. In tegenstelling tot die gloeilampen, kan het oververhitting van het product voorkomen, omdat het de warmte van de armatuur naar een extern punt zal laten afvoeren, dus het werkt zonder enige hindernissen.

5. U kunt geen controle op LED's hebben en ze kunnen niet worden gedimd.

Een belangrijk probleem dat sommige mensen voor de LED's in gedachten hebben, is dat ze veel helderder zijn dan verschillende verlichtingsoplossingen en kunnen resulteren in verblinding, wat een visueel ongemak is dat wordt veroorzaakt door blootstelling aan extreme helderheid. Er zijn ook enkele krachtige LED's die een luminantie op de as van ongeveer 100 miljoen cd-m2 eenheden kunnen produceren, en andere verbeteringen hebben dit probleem gemakkelijker gemaakt. Nee, meerdere LED's kan worden gebruikt in combinatie met een combinatie van aberratie, diffusie, verhulling, enzovoort voor het verminderen van contrast en eventuele kans op verblinding. Afgezien hiervan worden LED's ook aangeboden in verschillende CCT-, gecorreleerde kleurtemperatuuropties waarmee u kunt kiezen hoe helder het licht kan zijn.

In een notendop

Alle bovengenoemde misvattingen zijn al geruime tijd gehoord, maar allemaal dankzij LED's die altijd hun belang en monarchie hebben bewezen in deze hectische wereld van verlichting. Iedereen zou nu LED's met het volste vertrouwen moeten kopen en die schitterende look krijgen!


Reacties

Populaire posts van deze blog

De tuinarchitectuur instellen met tuinlampen

Waarom zou u ledverlichting van vooraanstaande leveranciers kopen?

De LED voordelen van buitenverlichting die u niet mag missen in 2022