Alles begrijpen over ijspegelverlichting buiten

 


LED ijspegel kerstverlichting is sinds hun introductie steeds populairder geworden als een van de meest populaire opties voor vakantieverlichting.

Aan de andere kant kunnen LED ijspegellampen buiten worden gebruikt om op elk moment van het jaar een uniek en opvallend decor te creëren.

Korte snaren M5-minilampen bungelen aan een hoofdmake-up-ijspegel-kerstlichtopstelling. De lengtes van de lampstrengen fluctueren en bootsen de verschillende diameters na van echte ijspegels die aan een dakrand hangen. LED ijspegelverlichtingssets zijn er in verschillende tinten, maar warm witte ijspegels zijn, net als de meeste andere kerstverlichting, het populairst. Als het echter om ijspegels gaat, worden meer mensen aangetrokken door de puur witte kleuroptie dan door verschillende lichtontwerpen, omdat het helpt om een ​​angstaanjagend beeld te genereren. IJspegels zijn gefacetteerde M5-minilampen, die elke bol een glanzend, diamantachtig uiterlijk geven. Sommige lokken fonkelen, vergelijkbaar met hoe echte ijspegels glinsteren en druipen in het maanlicht.

Wat zijn ijspegels voor Kerstmis?

IJspegellampen zijn een uniek verlichtingsontwerp voor uw huis of bedrijf. Ophangen langs de dakrand of dakgoot is de meest populaire toepassing.

Een opeenvolging van LED lichtsnoeren vormt ijspegels. De lichten vallen over de zijkant als een reeks verlichte ijspegels wanneer ze langs een rand worden gehangen, vandaar hun naam. De lengte van elke LED lichtdruppel zou variëren, variërend van 10 cm tot 40 cm. De druppels zijn meestal verspringend in lengte om op echte ijspegels van verschillende diameters te lijken.

Hoe mensen ijspegels gebruiken om te versieren

Omdat ijspegellampen op dakgoten en dakspanen kunnen worden bevestigd, is het een populaire manier om ze te laten zien door een reeks langs de omtrek van een buiten dak te rijgen. IJspegellampen worden vaak buiten gebruikt om trappenhuizen, heklijnen en dak leuningen te verfraaien. Binnenshuis zien ijspegellampen er geweldig uit op trapleuningen, muuromtrekken en overal waar een "randverlichting"-uitstraling gewenst is. IJspegellampen voegen een winterwonderland-touch toe aan je kerstdecor, of je nu een binnen- of buitendisplay decoreert.

Buiten kerstdisplays, ijspegels

Hoewel ijspegelverlichting ongetwijfeld de perfecte finishing touch zijn voor kerstversieringen, zijn er tal van extra toepassingen voor deze hangende, aanpasbare lichten. Net als etherische sprookjesverlichting bieden witte ijspegellampen een prachtig beeld voor uitgaansgelegenheden. Van een afstand lijken ijspegellampen verspringend, druk en romantisch, in tegenstelling tot het opgeruimde en ordelijke uiterlijk van lichtsnoeren en de C7/C9-lichtlijn. Restaurants, bruiloften en andere speciale gelegenheden thuis zijn allemaal populaire plaatsen om ze te gebruiken. Het gebied wordt getransformeerd met zachte, romantische verlichting wanneer ijspegellampen worden geïnstalleerd langs de spanten en plafondlijnen van evenementencentra, balzalen van hotels en gemeentelijke uitgaansgelegenheden. Verschillende mensen geven zelfs de voorkeur aan hun verlichting als tuinlamp.

Het is erg leuk om te versieren met ijspegels.

● Uitzonderlijk slaapkamerdisplay: hang in een kinderkamer ijspegellampen langs de omtrek van de bovenkant van de muur voor een adembenemend helder display.

● Zelfgemaakte Grapevine-kroonluchter: maak een hangende kroonluchter van een grapevine en LED ijspegellampen. Zijn eenvoud logenstraft zijn schoonheid!

● Dennenboeket: gebruik witte ijspegellichten om een ​​vleugje glans toe te voegen aan een geurig boeket van dennentakken.

● Tissuepapier-bloemen: maak grote bloemen van veelkleurig vloeipapier en verlicht ze met ijspegellampjes van binnenuit.

● Hula-Hoop-kroonluchter: op zoek naar een eenvoudige en stijlvolle methode om een ​​avondfeest of picknick in de buitenlucht op te fleuren? Hang wat ijspegellampen boven de tafel door ze rond de omtrek van een hoelahoep te wikkelen. Geeft een buitenbijeenkomst een grillige maar weelderige uitstraling.

Houd die ijspegel kerstverlichting het hele jaar door bezig.

LED ijspegellampen maken gebruik van M5-lampen, die sterk en duurzaam zijn. Net als al onze LED lichtslingers zijn ze uit één stuk gemaakt, zodat elke lamp beschermd is tegen vuil en vocht. Dit beschermt de binnenkant van de lamp tegen corrosie en andere schade.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De tuinarchitectuur instellen met tuinlampen

Waarom zou u ledverlichting van vooraanstaande leveranciers kopen?