Hoe markeerde de LED verlichting de stap naar succes in de verlichtingsindustrie?

We weten allemaal dat verlichting tegenwoordig, ongeacht buitenverlichting op zonne-energie of clusterverlichting, essentieel is om uw woning de esthetische aantrekkingskracht te geven die het verdient. Volgens verschillende soorten onderzoek werd de wereldwijde markt voor LED verlichting geraamd op een geschatte waarde van € 50,91 miljard in 2020 en wordt geschat op een grote groei van 12,5% tegen de periode van 2021 tot 2028. Er zijn verschillende andere redenen, zoals strikte voorschriften voor het verbieden of beperken van het gebruik van onproductieve verlichtingsoplossingen en de overheidskorting en sommige retrofitprogramma's, enzovoort.

Ja, het is waar dat LED lampen vrij duur zijn dan verschillende andere traditionele verlichtingsoplossingen. Maar het is ook waar dat het een veel betere levensduur biedt, samen met een hoger lumenvermogen bij minder watt in vergelijking met gloeilampen, spaarlampen en halogeenlampen. Ook dalen de prijzen van de LED lampen voortdurend en wordt de beschikbaarheid van deze voortreffelijke verlichtingsoplossing ook gemakkelijker in combinatie met een volledig bijgewerkt energiebeleid over de hele wereld, dat naar verwachting een impuls zal geven aan de marktgroei in een bepaalde periode. van tijd.

Inzichten in de LED verlichtingsmarkt!

Productinzichten

De LED lampen arrangement domineerden de markt in 2020 en hun wereldwijde omzetaandeel werd voorspeld op ongeveer 55%. Op basis van het product wordt de markt opgesplitst in lampen en armaturen. Armaturen zoals we allemaal weten, worden enorm gebruikt. Het segment LEDarmaturen domineerde de markt in 2020 en was goed voor meer dan 55% van het wereldwijde omzetaandeel. Op basis van verschillende producten kan de markt worden onderverdeeld in lampen en armaturen. Armaturen worden enorm gebruikt in veel commerciële en industriële segmenten. Een aantal nieuwe installaties drijft voornamelijk deze vraag naar de LED armaturen aan. Het segment omvat enkele lampen die worden gebruikt in straatverlichting, snelwegen, dorpswegen, railverlichting en de hangende pendelarmaturen. Het is bekend dat de LEDarmaturen veel meer licht bieden per uitgangsvermogen.

Applicatie-inzichten

Als we het hebben over het binnenarrangement, dan kunnen we zeggen dat de LEDmarkt volledig goed was voor ongeveer 68% van de wereldmarkt vanaf 2020. Dit segment behoudt naar schatting zijn belangrijkste toppositie die domineert gedurende de prognoseperiode vanwege verhoogde productacceptatie als voorkeursalternatief voor fluorescerende, hogedrukontladingslampen en gloeilampen. De LED lampen worden veel toegepast in kantoren, winkels en winkelcentra, ziekenhuizen en onderwijsgebouwen en dit neemt in korte tijd op grote schaal toe.

Zelfs voor buitentoepassingen zoals luchthavens, bedrijfscampussen, industriële, overheids- en gezondheidszorginfrastructuur, snelwegen en wegen en openbare plaatsen, zoals bewegwijzering en verkeerslichten en nog veel meer, zijn LED lampen een goede keuze. Maar u moet weten dat de vraag naar het product in buitentoepassingen kan worden beïnvloed door een aantal factoren, zoals beleidsinterventies en gemeentelijke ondersteuning.

Grote bedrijven en marktaandeelinzichten

De markt van vandaag is uitstekend in de concurrentiegeest en richt zich op het verkrijgen van de top vijf van bedrijven die het grootste deel van het omzetaandeel van de markt voor hun rekening nemen. Er zijn verschillende strategieën, zoals ontwikkelingen in het nieuwe product, verbetering van het bestaande product, fusies en overnames en nog veel meer die gunstig kunnen zijn voor de belangrijkste speler om zijn dominante positie op de markt te behouden.

Samenvattend!

Zoals we allemaal weten, maken LED lampen langzamerhand grote sprongen en markeren ze hun successtappen. De wereldwijde markt van LED zal naar verwachting de komende jaren groeien en daarmee is er een toenemende vraag naar verlichting. Deze lampen hebben niet alleen de voorkeur in stedelijke gebieden, maar ook in landelijke gebieden, aangezien er geen hoogspanning nodig is, in tegenstelling tot traditionele lampen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De tuinarchitectuur instellen met tuinlampen

Waarom zou u ledverlichting van vooraanstaande leveranciers kopen?

De LED voordelen van buitenverlichting die u niet mag missen in 2022