De LED voordelen van buitenverlichting die u niet mag missen in 2022

Buiten zijn de beste plekken in uw huis die de esthetiek van uw ruimte in een mum van tijd kunnen versnellen. LED verlichting is een van de meest gebruikte soorten buitenverlichting. Vanwege hun aanpassingsvermogen en betaalbaarheid zijn LED lampen (afkorting van light-emitting diodes) enorm populair geworden. LED lampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Dit zijn enkele van de superieure voordelen van het gebruik van LED buitenverlichting in uw huis of bedrijf.

Wat kan LED verlichting doen voor uw buitenruimte?

Terwijl de meeste huiseigenaren buitenverlichting installeren om sfeer toe te voegen aan een buitenruimte en een aangename vrijetijdszone te creëren, ontdekken ze al snel hoe belangrijk buitenverlichting is voor de hele buitenkant van hun huis. 's Nachts kunnen intelligent geplaatste buitenverlichting het verschil maken, van paden tot trappenhuizen, voordeuren, opritten, patio's en fresco-eetplekken. Deze blogpost belicht enkele van de beste LED buitenverlichting.

1. Efficiëntie in energie

U kunt het meeste energie besparen door LED verlichting te installeren in uw hele huis, zowel binnen als buiten. Een opvallend voordeel van het gebruik van LED buitenverlichting is het geringe stroomverbruik. LED lampen verbruiken gemiddeld tot 10 watt in vergelijking met 60 watt voor gloeilampen. Ze zijn als kleine krachtpatsers die 25 keer langer meegaan en 75% minder energie verbruiken dan gloeilampen, voornamelijk LED lampen met het ENERGY STAR-label. LED verlichting kan de energie-output tegen 2027 gelijk aan 44 grote energiecentrales besparen, wat een totale besparing van € 27,50 oplevert.

2. Langere levensverwachting

LED lampen gaan aanzienlijk langer mee dan gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen. Als je ooit een gloeilamp hebt moeten vervangen, heb je waarschijnlijk gemerkt dat ze behoorlijk heet worden. Het meest effectieve wapen van de vijand wordt verwarmd. Hoe langer een lamp meegaat, hoe koeler hij is en LED lampen zijn zo koel mogelijk. Omdat LED lampen een halfgeleider gebruiken om stroom om te zetten in licht, waardoor er minder warmte wordt geproduceerd. 

Omdat de warmte die wordt gegenereerd door gloeilampen de bedrading, circuits en gloeidraden zo zwaar belast, zijn ze inefficiënt en moeten ze vaker worden vervangen. LED buitenverlichting is gemaakt van plastic in plaats van glas, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor hoge temperaturen en guur weer. Tijdens Kerstmis kunnen ze buitengewoon nuttig zijn, omdat ze de rendierkerstmis in je buitenruimtes kunnen verlichten.

3. Metaalhalogenidelampen

Ze worden vaak gebruikt om straten, voetpaden en ingangen op te fleuren, hebben de neiging om na verloop van tijd te vervagen en moeten worden vervangen. Zolang de diode echter elektriciteit krijgt, behouden LED lampen hun helderheid en produceren ze meer lumen. Hoewel je het je misschien niet realiseert, is de LED buitenverlichting van vandaag zo briljant dat ze kan worden gebruikt als schijnwerper of als veiligheidsverlichting voor de buitenkant van je huis.

4. Sfeerverlichting met verschillende effecten

LED buitenverlichting is perfect voor jou als je een flair voor stijl hebt en van sfeerverlichting op een heel nieuw niveau houdt! Eenvoudig te personaliseren LED verlichting voor de feestdagen of uw favoriete sportteam. Verlichting geeft huiseigenaren de mogelijkheid om de kleur van hun lampen te veranderen van rood naar blauw, paars en groen, allemaal binnen dezelfde groepering. Het is ea's dat voor aanpassingsvermogen?

Afsluitend

Buiten entertainen met vrienden en familie is een heerlijke manier om een ​​mooie zomeravond door te brengen. LED buitenverlichting is een uitstekende methode om de tijd die u kunt besteden aan het genieten van uw buitenruimtes te vergroten en tegelijkertijd de stijl te bereiken die u wenst. Ze kunnen u ook nog eens geld besparen als extra voordeel. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

De tuinarchitectuur instellen met tuinlampen

Waarom zou u ledverlichting van vooraanstaande leveranciers kopen?